Team

Het team dat 24/7 voor jou klaarstaat!

 

Trudy

Entertainment Adviseur

Met een passie voor interieur en jaren ervaring in de interieurbranche zorgt zij ervoor dat jouw feest van de juiste sfeer en aankleding is voorzien. Tevens beheerst zij ook de Franse taal uitstekend!

Bel Trudy op 085 744 07 80 of mail Trudy op Trudy@thedjsbenelux.com.

Jan-Paul

Entertainment Adviseur

Was al bezig met muziek toen er nog cassettebandjes waren. Met de instelling om elke klant versteld te laten staan van service, klanttevredenheid en stiptheid een ware verrijking van ons team!

Bel Jan-Paul op 085 744 07 80 of mail Jan-Paul op JP@thedjsbenelux.com.

 

Marcella

Office Manager

Er is geen Nederlandstalig nummer dat Marcella niet woord voor woord mee kan zingen. Ze woont samen met haar vriend, maar haar huis is zelden zonder vrienden en familie.

Bel Marcella op 085 744 07 80 of mail Marcella op Marcella@thedjsbenelux.com.

 

Anne

Office Manager

Onze wereldreiziger. Ieder jaar maakt ze een stedentrip en over een paar jaar wil ze samen met haar vriend een rondreis door Amerika maken. Ze hoopt dan ook op een dag een grote wereldreis te maken.

Bel Anne op 085 744 07 80 of mail Anne op Anne@thedjsbenelux.com.

 

Britt

Marketing Manager

Is groot Bob Dylan fan en is gek op alle muziek uit de jaren zestig. Haar grote droom is om ooit gitaar te leren spelen, al heeft ze geen enkel muzikaal talent. Schrijven kan ze gelukkig wel!

Bel Britt op 085 744 07 80 of mail Britt op Britt@thedjsbenelux.com.

 

Tara

Business Development Manager

Ons feestbeest. Bij elk tof feestje, groot of klein, is Tara wel aanwezig. Toch vind je haar ook geregeld in de sportschool, op het hockeyveld of op de skipiste!

Bel Tara op 085 744 07 80 of mail Tara op Tara@thedjsbenelux.com.

 

Persoonlijk entertainment voor jouw feest!

 

Jouw feest in veilige handen! Met onze jarenlange ervaring weten we perfect in te spelen op jouw wensen en ontzorgen we je entertainment met veel passie!

The DJ’s Benelux is hét innoverende én persoonlijke entertainment bureau van de Benelux dat voor iedereen klaar staat, we vinden elke klant even belangrijk.

The DJ’s Benelux wil de wereld net iets leuker, gezelliger, feestelijker, innovatiever en ECHTER maken. Wanneer mogen we dat voor jouw feest doen?

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag 7 dagen per week tussen 08:00 uur – 22:00 uur met je feestvraag telefonisch op: 085 744 07 80 en per email op: entertainment@thedjsbenelux.com!

 

Wat krijg je met entertainment van The DJ’s Benelux?

 

 

 

Werken bij The DJ’s Benelux?

 


Bekijk onze Vacatures

 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU