Exclusieve feestlocaties in Zuid-Holland

Op deze pagina vind je exclusieve feestlocaties in de provincie Noord-Holland, exclusief door The DJ’s Benelux geselecteerd!

Gratis persoonlijk advies

Wil je graag weten welke exclusieve feestlocatie voor jouw feest het beste geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag en geheel vrijblijvend. Jan-Paul, Trudy en Marcella staan je graag te woord op 085 744 07 80. We helpen je graag, geen vraag is te gek!

Beachclub SAND, Hoek van Holland

Feestlocatie Beachclub SAND, Hoek van HollandHelemaal vrijstaand, midden in de duinen, met rondom veranda’s op de kruising van de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Recent compleet verbouwd tot de meest sfeervolle club welke in zijn geheel tot jullie beschikking kan zijn!
Trouwen op deze super romantische locatie is om nooit te vergeten. In de zomer, herfst, winter en in het voorjaar is het een unieke plek. Door de grote openslaande deuren is binnen en buiten snel een geheel.

Zeekant 125 | 3151HW Hoek Van Holland | 0174 – 38 25 03

Bezoek de website Verstuur een bericht

Brasserie De Koepel, Voorburg

Feestlocatie Brasserie De Koepel in VoorburgBrasserie De Koepel ligt verscholen in het groen van park park Rust en Vreugde, een prachtige plek voor uw huwelijksceremonie. De voormalige Oranjerie dateert uit de achtiende eeuw en is een officiële trouwlocatie en bij uitstek geschikt voor zowel de ceremonie, de receptie als het trouwfeest. In ‘De Koepel’ is een receptie mogelijk tot 150 personen. Dit kan uw trouwreceptie zijn of misschien een verjaardagsborrel of afscheid van het bedrijf waar u of uw collega werkt.

Oosteinde 1 | 2271 EA Voorburg | 070 – 369 35 72

Bezoek de website Verstuur een bericht

Hoppe Schiedam, Schiedam

Feestlocatie Hoppe Schiedam in SchiedamHoppe Schiedam is de feestlocatie in Schiedam. Onze feestlocatie kan gebruikt worden voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, bijeenkomsten, Recepties maar ook voor kraamfeesten of gewoon een knallend feest! Hoppe Schiedam is een feestlocatie wat prachtig gelegen is Schiedam. Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig om uw gasten chique of casual te ontvangen. Ook alle mogelijke manieren van omlijsting zijn mogelijk. Zowel culinair als op het gebied van muziek en aankleding.

Nieuwe Haven 103 | 3116 AB Schiedam | 010 – 273 33 33

Bezoek de website Verstuur een bericht

Madestein Restaurant & Events, Den Haag

Feestlocatie Madestein Restaurant & Events in Den HaagGelegen in het groene hart van recreatiegebied Madestein, direct aan het meer is het volop genieten. Wanneer er een gelegenheid is tot feesten, bieden onze verschillende en sfeervolle zalen u de uitkomst! Voor kleine en grote groepen hebben we de juiste oplossing. Ook voor uw huwelijksfeest bent u aan het juiste adres en omdat Madestein een officiële trouwlocatie is, kan voor uw gemak en comfort ook de huwelijksplechtigheid hier plaatsvinden.
Wanneer u een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, kan dat uiteraard ook.

Madepolderweg 100 | 2553 EG Den Haag | 070 – 389 80 05

Bezoek de website Verstuur een bericht

Rijksmuseum van Oudheden, Leiden

Feestlocatie Rijksmuseum van Oudheden in LeidenHartje stad, aan de mooiste gracht van Leiden, bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden. Een unieke ambiance voor vergaderingen, symposia, brainstorms, productpresentaties en diners. Voor een zeer aantrekkelijke prijs. De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Het museum biedt verschillende arrangementen aan, daarnaast zijn er ook rondleidingen door het museum mogelijk.

Rapenburg 28 | 2311 EW Leiden | 071 – 516 31 63

Bezoek de website Verstuur een bericht

Klooster | podium, kunst & interieur, Noordwijk

Feestlocatie Klooster | podium, kunst & interieur  in NoordwijkHoud je van kunst, design en een moderne uitstraling dan ben je bij Klooster | podium, kunst & interieur aan het juiste adres voor een bijzondere huwelijksdag. De voormalige ‘Kerk aan Zee’ is een inspirerende eventlocatie op nog geen 50 meter van het strand en op loopafstand van de grotere hotels in Noordwijk. Een locatie waar de traditionele sfeer van een kerk op kunstzinnige wijze is samengevoegd met moderne kunst en design van o.m. Nederlandse ontwerpers als Piet Boon, Brand & Van Egmond en Klooster.

Hoofdstraat 96 | 2202EZ Noordwijk | 071 – 361 09 30

Bezoek de website Verstuur een bericht

Hotel New York, Rotterdam

Hotel New York in Rotterdam Daar waar de landverhuizers vroeger een nieuwe fase in hun leven startten, kan men tegenwoordig volmondig JA zeggen tegen elkaar! Op deze romantische locatie, met prachtig zicht over het water, stapt u in het huwelijksbootje. De kleurrijke, nostalgische uitstraling en de prachtige locatie op de kop van de Wilhelminapier zorgen ervoor dat Hotel New York een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot Afternoon Tea en van feestje tot brunch. Blijven slapen kan natuurlijk ook!

Koninginnenhoofd 1 | 3072AD Rotterdam | 010 – 439 05 00

Bezoek de website Verstuur een bericht

Landgoed te Werve, Rijswijk

Feestlocatie Landgoed te Werve in Rijswijk
Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 29 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de 175 jaar oude eik, de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver.

Het landhuis is in 2012 zowel van binnen als van buiten geheel gerestaureerd en ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Een aantal authentieke zalen staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren.

Van Vredenburchweg 101 | 2283TC Rijswijk | 070 – 390 97 11

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU