Exclusieve feestlocaties in Utrecht

Op deze pagina vind je exclusieve feestlocaties in de provincie Noord-Holland, exclusief door The DJ’s Benelux geselecteerd!

Gratis persoonlijk advies

Wil je graag weten welke exclusieve feestlocatie voor jouw feest het beste geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag en geheel vrijblijvend. Jan-Paul, Trudy en Marcella staan je graag te woord op 085 744 07 80. We helpen je graag, geen vraag is te gek!

DeFabrique® Evenementenlocatie, Utrecht

Feestlocatie DeFabrique® Evenementenlocatie in UtrechtFeesten bij DeFabrique zijn altijd onderscheidend door de robuuste uitstraling van de locatie. Verwacht enorme silo’s met barren en hoge stellages waar artiesten in optreden. Groepen tussen de 50 en 3.500 personen kunnen terecht bij DeFabrique voor een bedrijfsfeest. DeFabrique kan u adviseren welke inrichting en catering geschikt is voor uw gasten. Door de ligging in Utrecht en veel gratis parkeergelegenheid wordt de locatie veel gebruikt voor bedrijven waarbij de gasten uit heel Nederland komen.

Westkanaaldijk 7 | 3542DA Utrecht | 030 – 240 40 30

Bezoek de website Verstuur een bericht

Restaurant Belle, Oud-Zuilen

Feestlocatie Restaurant Belle in Oud-ZuilenDirect aan rivier de Vecht, vindt u Restaurant Belle. Belle biedt u en uw gasten hoogstaande, vriendelijke service in een historisch en karakteristiek pand op één van de meest unieke locaties van Utrecht. De keuken van Belle heeft een Nederlands-Franse basis, maar laat zich graag inspireren door diverse culturen. Restaurant Belle is met recht een van de mooiste locaties in Utrecht voor uw (huwelijks-)feest. De Vecht, de prachtige natuur en het kasteel op de achtergrond, romantischer kan het niet!

Dorpsstraat 12 | 3611 AE Oud-Zuilen | 030 – 244 17 90

Bezoek de website Verstuur een bericht

Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Feestlocatie Kasteel De Hooge Vuursche in BaarnIn het Kasteel bevinden zich de zalen die vooral geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke evenementen en bijeenkomsten, waarbij de verschillende zalen in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt.

Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een jubileum of huwelijksfeest, Kasteel De Hooge Vuursche heeft alles in huis om uw feest tot een groot succes te maken!

Hilversumseweg 14 | 3744KC Baarn | 035 – 54 12 541

Bezoek de website Verstuur een bericht

Slot Zeist, Zeist

Feestlocatie Slot Zeist in ZeistHuwelijk, jubileum, reunie of verjaardag; er zijn redenen genoeg om in Slot Zeist een feest te vieren. De diverse zalen bieden ruimte aan vele feestelijke gelegenheden. Een high tea in de prachtige Spiegelzaal, een klein familiediner is de Blauwe zaal of een uitbundige feestavond in de Slotzaal, gelegen onder de hanenbalken van het slot; alles is denkbaar. Slot Zeist biedt u een variteit aan mogelijkheden en wij denken graag met u mee om deze zo goed mogelijk in te zetten voor uw evenement.

Zinzendorflaan 1 | 3703CE Zeist | 030 – 69 27 550

Bezoek de website Verstuur een bericht

NBC, Nieuwegein

Feestlocatie NBC in NieuwegeinHet NBC beschikt over 2 evenementenhallen van elk 1.800 m2 welke in vele combinaties te gebruiken zijn. Het NBC is een unieke locatie met trendy, sfeervolle en vooral flexibele inrichting. De Grand Hall en de Event Hall maken onze locatie uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen; van congressen en bedrijfsfeesten tot beurzen, sitdown dinners en productpresentaties. In alle vormen en maten kunnen er evenementen worden neergezet tot wel 10.000 personen.

Blokhoeve 1 | 3438LC Nieuwegein | 030 – 602 69 00

Bezoek de website Verstuur een bericht

De Glazen Ruimte, Maarssen

Feestlocatie De Glazen Ruimte in MaarssenAl bij aankomst op ons parkeerterrein is het duidelijk: Dit feest betekent kleur! De hele glazen pui wordt namelijk uitgelicht met gekleurde led verlichting. Nadat uw gasten vriendelijk worden ontvangen door ons personeel met een heerlijke welkomstcocktail kunnen ze aan de bar terecht voor frisdrank, bier en wijn. De ruimte wordt stijlvol aangekleed met kussens en foulards op de diverse loungesets. Op de trendy witte statafels met ledverlichting staan kaarsje en vaasjes met bloemen.

Straatweg 1B/C | 3604BA Maarssen | 0346 – 58 17 00

Bezoek de website Verstuur een bericht

Buitenplaats Amerongen, Amerongen

Feestlocatie Buitenplaats Amerongen in Amerongen>Het Koetshuis uit circa 1900, bood vroeger onderdak aan de verzameling koetsen van de adellijke families die het Kasteel bewoonden. Het imposante gebouw met hoge zoldering heeft een prachtige eigentijdse uitstraling, waarbij de grandeur uit haar verleden behouden is. Aan de voorzijde ligt een fraai terras. Hier worden feestavonden met versterkte live muziek, perfect klinkende concerten, sfeervolle diners en feestelijke recepties tot 225 personen georganiseerd. I.c.m. de Stallen kan dit tot 350 personen.

Drostestraat 12 | 3958BK Amerongen | 0343 – 45 56 90

Bezoek de website Verstuur een bericht

De Winkel van Sinkel, Utrecht

Feestlocatie De Winkel van Sinkel in UtrechtDe Winkel van Sinkel is hét cultureel culinair warenhuis van Utrecht. Anton Sinkel opende de deuren van dit winkelpaleis in 1837. Als manufacturen zaak was het pand tot eind van de 19de eeuw een begrip in Utrecht. Het unieke, monumentale pand is met veel liefde gerestaureerd en is omgetoverd tot de ideale ontmoetingsplek en gezellige ambiance. De Winkel van Sinkel heeft een 10-tal karakteristieke, inspirerende ruimtes beschikbaar voor uw evenement of bijeenkomst, vanaf 2 tot 1400 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Oudegracht 158 | 3511AZ Utrecht | 030 – 230 30 30

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU