Exclusieve feestlocaties in Noord-Holland

Op deze pagina vind je exclusieve feestlocaties in de provincie Noord-Holland, exclusief door The DJ’s Benelux geselecteerd!

Gratis persoonlijk advies

Wil je graag weten welke exclusieve feestlocatie voor jouw feest het beste geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag en geheel vrijblijvend. Jan-Paul, Trudy en Marcella staan je graag te woord op 085 744 07 80. We helpen je graag, geen vraag is te gek!

Finley Het Witte Huis, Loosdrecht

Feestlocatie Finley Het Witte Huis in LoosdrechtFinley Het Witte Huis is een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. De perfecte locatie voor uw onvergetelijke ceremonie, huwelijksreceptie, diner of feest. Deze prachtige villa is uniek gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. De villa heeft een moderne inrichting met tegelijkertijd een intieme uitstraling, dat maakt het Witte Huis dé plek om samen een lang en gelukkig leven te bezegelen. Finley Het Witte Huis biedt vele mogelijkheden om uw dag een bijzondere invulling te geven.

Nieuw-Loosdrechtsedijk 242 | 1231LG Loosdrecht | 035 – 577 40 40

Bezoek de website Verstuur een bericht

Strandzuid, Amsterdam

Feestlocatie Strandzuid, AmsterdamTussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt Strandzuid, sinds 2005 het meest bruisende stadsstrand van Nederland en de locatie bij uitstek voor zomerse feesten en evenementen.

Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld. Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.

Europaplein 22 | 1078 GZ Amsterdam | 020 – 616 86 60

Bezoek de website Verstuur een bericht

Undercurrent, Amsterdam

Feestlocatie Undercurrent, AmsterdamDe evenementen locatie Undercurrent is gesitueerd in het trendsettend NDSM gebied. Het architectonische hoogstandje kijkt uit over het Amsterdamse IJ en is geprezen met een ongekende view. Het industriële karakter van het voormalige informatiecentrum van IJburg, heeft de mogelijkheid zich vanwege zijn minimalistisch interieur als kameleon aan te passen aan elk evenement.

Papaverweg t/o 54 | 1032 KJ Amsterdam | 06 – 27 03 72 20

 

Bezoek de website Verstuur een bericht

The UpperDeck, Naarden

Feestlocatie The UpperDeck, NaardenThe Upper Deck Naarden is gevestigd in Waterfront Naarderbos, de ruimtes enen zich uitstekend voor meetings, diners, ceremonies, presentaties en feesten.

Vanaf de bovenste verdieping van het riant opgezette gebouw heeft u een vrij uitzicht van ruim 20 kilometer over het Gooimeer.
 De centrale ligging op steenworp afstand van zowel de A1 als de A6 en de 900 parkeerplaatsen maken de locatie zeer goed bereikbaar. De ruimtes lenen zich uitstekend voor vergaderingen. diners, lunches, ceremonies, borrels en feesten. Hiernaast kunnen wij met trots vermelden dat, sinds begin 2013, The Upper Deck een officiële trouwlocatie is.

IJsselmeerweg 100 | 1411 DL Naarden | 035 – 751 55 75

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU