Exclusieve feestlocaties in Noord-Brabant

Op deze pagina vind je exclusieve feestlocaties in de provincie Noord-Holland, exclusief door The DJ’s Benelux geselecteerd!

Gratis persoonlijk advies

Wil je graag weten welke exclusieve feestlocatie voor jouw feest het beste geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag en geheel vrijblijvend. Jan-Paul, Trudy en Marcella staan je graag te woord op 085 744 07 80. We helpen je graag, geen vraag is te gek!

Landgoed Wolfslaar, Breda

Feestlocatie Landgoed Wolfslaar in BredaIedereen heeft zakelijke wel eens iets bijzonders te vieren; zoals een jubileum, een personeelsfeest of een afscheidsreceptie. Of wat dat u van teambuilding in ons Kookatelier tijdens een van onze culinaire workshops? Buiten in onze tuin of binnen in een van de ‘huiskamers’ van ons landhuis, wij maken wij er graag een onvergetelijk moment van. Samen met u denken wij na over de invulling van de dag of avond, het mag u en uw gasten aan niets ontbreken. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw gezelschap is bij ons in warme en gastvrije armen beland. Uiteraard hebben wij diverse ideeën en creatieve oplossingen voor uw specifieke wensen en doen wij er alles aan om uw feestelijke moment zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Wolfslaardreef 100-102 | 4834SP, Breda | 076 560 80 00

Bezoek de website Verstuur een bericht

Klooster Bethlehem, Haren

Feestlocatie Klooster Bethlehem in HarenKlooster Bethlehem zorgt voor een spetterend bedrijfsfeest waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De hele avond is een wervelende aaneenschakeling van creatieve culinaire invullingen, verfrissende drankjes en spetterend entertainment. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen voor persoonlijke aandacht. Onvergetelijk, van begin tot eind.

 

Kerkplein 4 | 5362 AM, Haren | 0413 75 20 20

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU