Exclusieve feestlocaties in Flevoland

Op deze pagina vind je exclusieve feestlocaties in de provincie Noord-Holland, exclusief door The DJ’s Benelux geselecteerd!

Gratis persoonlijk advies

Wil je graag weten welke exclusieve feestlocatie voor jouw feest het beste geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag en geheel vrijblijvend. Jan-Paul, Trudy en Marcella staan je graag te woord op 085 744 07 80. We helpen je graag, geen vraag is te gek!

deVloer, Almere

Feestlocatie de Vloer, AlmereVerstopt op de Creative Campus in Almere staat deVLOER. Dit voormalig waterzuiveringsgebouw is een unieke stek en wat ons betreft één van de mooiste en meest inspirerende locaties van Flevoland en ver daarbuiten! deVLOER is bedacht omdat eigenaar Anne Kien, van huis uit trainer, gek werd van al die inspiratieloze hokken die dit land rijk is, vol systeemplafonds, blauwe vloerbedekking en koekjes in een plastic hoesje.

Bolderweg 2 | 1332 AT Almere | 036 – 310 01 28

 

Bezoek de website Verstuur een bericht

Finley Design Studio´s, Almere

Feestlocatie Finley Design Studio´s, AlmereFinley Design Studio’s in Almere, deze exclusieve toplocatie biedt de mogelijkheid meetings, productpresentaties en feesten tot 500 personen te organiseren.
Sky is the Limit – Op één locatie een keuze maken uit vijf diverse boardrooms die ingericht zijn door Nederlands beste architecten Marcel Wolterinck, Wim Hoopman, Eric Kuster, Jan des Bouvrie en Peters Design Group is exclusief mogelijk bij Finley. Finley Design Studio’s by Maretti is centraal gevestigd in Almere en opent deze zomer zijn deuren. Deze exclusieve toplocatie biedt de mogelijkheid meetings, productpresentaties en feesten tot 500 personen te organiseren. Van een spectaculair entree tot een waanzinnige patio, de diverse ruimtes zijn verbluffend.

Bolderweg 7 | 1332 AX Almere | 035 – 577 40 40

Bezoek de website Verstuur een bericht

De Koningshof Party & Events, Urk

Feestlocatie De Koningshof Party & Events, UrkDe Koningshof Party & Events te Urk is een karakteristieke en uniek centraal gelegen evenementenlocatie.

Een nieuwe en unieke evenementenlocatie nabij een rustige bos- en waterrijke omgeving. De locatie is zeer gunstig gelegen in Noord-/Midden Nederland en snel bereikbaar vanwege de geringe afstand vanaf de snelweg A6.

Met een voorziening van 300 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein kunnen gasten snel en dichtbij parkeren. De 7 zalen en 2 terrassen kunnen vele combinaties maken voor kleine en grote bijeenkomsten.

Staartweg 20 | 8321 NB Urk | 0527 – 651 651

Bezoek de website Verstuur een bericht

Yacht Experience Grace Kelly, Lelystad

Feestlocatie Yacht Experience Grace Kelly, LelystadDe Grace Kelly met thuishavens Rotterdam en Arnhem is bij uitstek geschikt voor intieme zakelijke evenementen, personeelsfeesten en bruiloften.

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamourous stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade.

Bataviahaven 1 t/m 5 | 8242 PR Lelystad | 010 – 485 0880

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU