Exclusieve feestlocaties in Nederland

Maak een keuze uit een van de volgende provincies en je vindt een exclusieve feestlocatie in jouw buurt.

Exclusieve feestlocaties in Noord-HollandExclusieve feestlocaties in Zuid-HollandExclusieve feestlocaties in UtrechtExclusieve feestlocaties in FlevolandExclusieve feestlocaties in Zeeland

 

Uitgelichte exclusieve feestlocaties

 

Klooster | podium, kunst & interieur, Noordwijk

Feestlocatie Klooster | podium, kunst & interieur  in NoordwijkHoud je van kunst, design en een moderne uitstraling dan ben je bij Klooster | podium, kunst & interieur aan het juiste adres voor een bijzondere huwelijksdag. De voormalige ‘Kerk aan Zee’ is een inspirerende eventlocatie op nog geen 50 meter van het strand en op loopafstand van de grotere hotels in Noordwijk. Een locatie waar de traditionele sfeer van een kerk op kunstzinnige wijze is samengevoegd met moderne kunst en design van o.m. Nederlandse ontwerpers als Piet Boon, Brand & Van Egmond en Klooster.

Hoofdstraat 96 | 2202EZ Noordwijk | 071 – 361 09 30

Bezoek de website Verstuur een bericht

Landgoed te Werve, Rijswijk

Feestlocatie Landgoed te Werve in Rijswijk
Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 29 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de 175 jaar oude eik, de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver.

Het landhuis is in 2012 zowel van binnen als van buiten geheel gerestaureerd en ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Een aantal authentieke zalen staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren.

Van Vredenburchweg 101 | 2283TC Rijswijk | 070 – 390 97 11

Bezoek de website Verstuur een bericht

DeFabrique® Evenementenlocatie, Utrecht

Feestlocatie DeFabrique® Evenementenlocatie in UtrechtFeesten bij DeFabrique zijn altijd onderscheidend door de robuuste uitstraling van de locatie. Verwacht enorme silo’s met barren en hoge stellages waar artiesten in optreden. Groepen tussen de 50 en 3.500 personen kunnen terecht bij DeFabrique voor een bedrijfsfeest. DeFabrique kan u adviseren welke inrichting en catering geschikt is voor uw gasten. Door de ligging in Utrecht en veel gratis parkeergelegenheid wordt de locatie veel gebruikt voor bedrijven waarbij de gasten uit heel Nederland komen.

Westkanaaldijk 7 | 3542DA Utrecht | 030 – 240 40 30

Bezoek de website Verstuur een bericht

 

Entertainment voor je feest vind je ook bij The DJ’s Benelux!

 
 

Perfect Live Entertainment

Perfect Live EntertainmentLees meer over ons Live Entertainment


 
 

Hola! 👋🏻 Volg jij ons al?


Dagelijks de leukste inspiratie voor jouw feest!

Wat is je feestvraag?
We helpen je graag via Telefoon of Mail! Dagelijks tussen 08:00 en 22:00 uur.

085 744 07 80       Vraag je offerte aan

The DJ's Benelux stopt...

Per 1-1-2018 staakt The DJ's Benelux haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd. We willen jou als klant en onze partners hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen sinds 2006.

Graag helpen we je bij het vinden van een nieuwe leverancier, mail ons op entertainment@thedjsbenelux.com voor een passend alternatief.

Onze werkzaamheden worden gestaakt vanwege de gevolgen van een burn-out bij onze oprichter.


Cheers!
The DJ's Benelux Team
Marcella, Trudy, Anne, Britt, Tara en Jan-Paul

MENU